LIFESTYLE

Ένα νέο θρίλερ δράσης έρχεται στο Netflix με πρωταγωνίστρια την Jessica Alba

Ένα νέο θρίλερ δράσης  έρχεται στο Netflix με πρωταγωνίστρια την Jessica Alba

Σας αρέσουν οι ταινίες γεμάτες ένταση, δράση και μυστήριο; Τότε το "Trigger Warning" είναι η ιδανική επιλογή για εσάς! Η νέα ταινία θρίλερ του Netflix, με σκηνοθεσία της Mouly Surya, υπόσχεται να σας κρατήσει σε αγωνία μέχρι το τέλος.

Στην ταινία, η Jessica Alba υποδύεται μια βετεράνο στρατιωτικό η οποία, μετά τον θάνατο του παππού της, αναλαμβάνει την διεύθυνση του μπαρ του. Όμως, σύντομα θα ανακαλύψει πως ο θάνατός του δεν ήταν τυχαίος και θα βρεθεί μπλεγμένη σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι εκδίκησης.

Trigger Warning' Trailer: Jessica Alba Seeks Revenge in Netflix Movie

Παρ' ό,τι η Alba είναι γνωστή για τους ρόλους της σε κωμωδίες και ρομαντικές ταινίες, στο "Trigger Warning" την βλέπουμε σε μια εντελώς διαφορετική πτυχή, γεμάτη σκληρότητα και αποφασιστικότητα. Στο πλευρό της πρωταγωνιστούν οι Anthony Michael Hall, Mark Webber, Jake Weary, Tone Bell, Alejandro De Hoyos, Gabriel Basso, Kaiwi Lyman, Hari Dhillon και άλλοι.

vbn.jpg

Η ταινία "Trigger Warning" πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Netflix στις 21 Ιουνίου και σίγουρα αξίζει μια θέση στη λίστα σας με τις ταινίες που πρέπει να δείτε!

Δείτε το trailer

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image