LIFESTYLE

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκτός νέου κύκλου του GNTM;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκτός νέου κύκλου του GNTM;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποχωρεί από τον νέο κύκλο του «GNTM», επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό. Η είδηση αυτή έχει προκαλέσει έκπληξη στους φαν του δημοφιλούς reality μόδας, καθώς η Παπαγεωργίου ήταν ένα από τα βασικά πρόσωπα του προγράμματος τα τελευταία χρόνια. Η απόφασή της να μη συνεχίσει στον νέο κύκλο έχει δημιουργήσει πολλά ερωτήματα για το μέλλον του «GNTM». Εκτός από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αποχωρούν επίσης ο Δημήτρης Σκουλός και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, δύο ακόμα σημαντικές προσωπικότητες του προγράμματος.

Το «GNTM» αναμένεται να ανανεωθεί ριζικά με νέες προσθήκες στην κριτική επιτροπή, προσφέροντας μια διαφορετική δυναμική στο κοινό του. Η φωτογραφία που συνοδεύει την είδηση δείχνει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε μια χαλαρή στιγμή, υπενθυμίζοντας γιατί ήταν τόσο αγαπητή από το κοινό. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image