LIFESTYLE

Ταινία για τους Beatles στο φεστιβάλ Βενετίας

Ταινία για τους Beatles στο φεστιβάλ Βενετίας

Μια ταινία για τους Beatles ξεσηκώνει το Φεστιβάλ Βενετίας. Το ντοκιμαντέρ αυτό, με τη διεισδυτική ματιά στους Fab Four, έκανε θραύση στο φεστιβάλ, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον και τη φαντασία του κοινού. Η ταινία, ένα αληθινό μαργαριτάρι για τους λάτρεις της μουσικής και της ιστορίας του συγκροτήματος, αναδεικνύει πτυχές της ζωής των Beatles που λίγοι γνωρίζουν. Με πολύτιμο αρχειακό υλικό και συνεντεύξεις, ο σκηνοθέτης καταφέρνει να προσφέρει μια φρέσκια ματιά στην εκπληκτική πορεία και την ανεπανάληπτη κληρονομιά των John Lennon, Paul McCartney, George Harrison και Ringo Starr.

Η προβολή του ντοκιμαντέρ στη Βενετία ήταν αδιαμφισβήτητα μια στιγμή-ορόσημο του φεστιβάλ, με το πλήθος να μαγεύεται από τη ζωντάνια και τη δυναμική της ταινίας. Το φιλμ δεν αποτελεί απλώς μια συνηθισμένη αναδρομή στην ιστορία της μουσικής. Αντιθέτως, παίρνει έναν ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό, εστιάζοντας στις προσωπικές ιστορίες, τις αξίες και τα συναισθήματα των μελών των Beatles. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image