LIFESTYLE

Η Έλενα Παπαρίζου μάγεψε στη συναυλία των Μελισσών

Η Έλενα Παπαρίζου μάγεψε στη συναυλία των Μελισσών
Οι ΜΕΛΙSSES γιόρτασαν χθες, στις 9/9, τα 15 τους χρόνια με μια μοναδική συναυλία στην Αθήνα, στην Πλατεία Νερού. Εκεί ήταν και η Έλενα Παπαρίζου. Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα κατάφερε να μαγέψει το κοινό με την παρουσία και τις ερμηνείες της, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά γιατί παραμένει το Number 1 μας. Η βραδιά ήταν γεμάτη ενέργεια και πάθος, με το κοινό να συμμετέχει ενεργά σε κάθε τραγούδι και να εκφράζει την αγάπη του για τις ΜΕΛΙSSES και την Έλενα Παπαρίζου. Η χημεία ανάμεσα στους καλλιτέχνες και το κοινό ήταν εκπληκτική, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία για όλους όσους παρευρέθηκαν.
 
Η ερμηνεία της Παπαρίζου ξεχώρισε, αποδεικνύοντας ότι, ακόμη και μετά από χρόνια στο χώρο, ξέρει πώς να κλέβει την παράσταση. Η συναυλία αυτή, εκτός από τη γιορτή των ΜΕΛΙSSES, αποτέλεσε επίσης μια μοναδική ευκαιρία για τους θαυμαστές της να την απολαύσουν ζωντανά στη σκηνή. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image