LIFESTYLE

Σοκαριστική αποκάλυψη από τον Πέτρο Ξεκούκη για τα ναρκωτικά στην showbiz

Σοκαριστική αποκάλυψη από τον Πέτρο Ξεκούκη για τα ναρκωτικά στην showbiz

Ο Πέτρος Ξεκούκης παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις του για τη χρήση ουσιών στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε ότι γνώρισε πολλούς συναδέλφους που ήρθαν σε επαφή με τα ναρκωτικά, αλλά ο ίδιος αποφάσισε να μείνει μακριά από τέτοιες εμπειρίες. Σε μια εκ βαθέων αναφορά, ο Πέτρος Ξεκούκης τόνισε πως δεν ήθελε να ενδώσει σε πειρασμούς που θα μπορούσαν να καταστρέψουν την καριέρα και τη ζωή του. Η αποκάλυψη αυτή ρίχνει φως στις σκοτεινές πτυχές της showbiz και υπογραμμίζει την ανάγκη για μεγαλύτερη υποστήριξη και ευαισθητοποίηση μέσα στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η εξομολόγηση του Πέτρου Ξεκούκη έφερε στην επιφάνεια τη σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν πολλοί καλλιτέχνες και προσέδωσε μια ανθρώπινη διάσταση στις προκλήσεις που συναντούν. Ο ηθοποιός μοιράστηκε πως η προσωπική του επιλογή να απομακρυνθεί από τις ουσίες ήταν συνειδητή και βασισμένη σε αξίες που δεν ήθελε να διαπραγματευτεί. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image