LIFESTYLE

Ο Μίμης Πλέσσας γίνεται 100 ετών, αποκαλύψεις από Κορκολή

Ο Μίμης Πλέσσας γίνεται 100 ετών, αποκαλύψεις από Κορκολή

Ο Στέφανος Κορκολής και η Σοφία Μανουσάκη χάρισαν μια πολύ όμορφη βραδιά την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στους δημότες της Νέας Σμύρνης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Στέφανος Κορκολής αποκάλυψε μια ιδιαίτερη και συγκινητική πληροφορία για τον μεγάλο έλληνα συνθέτη, Μίμη Πλέσσα, ο οποίος σε έναν μήνα πρόκειται να γίνει 100 ετών. Ο Στέφανος Κορκολής ανέφερε ότι ο Μίμης Πλέσσας είναι θείος του και ότι έχει μάλιστα βαφτίσει την κόρη του. Αυτές οι αποκαλύψεις εντυπωσίασαν το κοινό και φανέρωσαν την στενή σχέση που έχουν μεταξύ τους οι δύο καλλιτέχνες.

Η βραδιά ήταν γεμάτη μελωδίες και αναμνήσεις, καθώς ο Στέφανος Κορκολής και η Σοφία Μανουσάκη ερμήνευσαν γνωστές επιτυχίες του Μίμη Πλέσσα, προς τιμήν του μεγάλου συνθέτη. Ο Μίμης Πλέσσας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους δημιουργούς της ελληνικής μουσικής σκηνής και η εορταστική αυτή βραδιά ήταν μια ευκαιρία να τιμηθεί η διαδρομή και το έργο του. Οι δημότες της Νέας Σμύρνης απόλαυσαν τις ερμηνείες και εκτίμησαν τη συγκινητική διάσταση που προσέθεσε η αποκάλυψη του Στέφανου Κορκολή. Οι καλλιτέχνες καταχειροκροτήθηκαν και η βραδιά έκλεισε με ευχές για μακροημέρευση του αγαπημένου συνθέτη.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image