LIFESTYLE

Νεκρός ο ράπερ Fatman Scoop στα 53 του

Νεκρός ο ράπερ Fatman Scoop στα 53 του

Τη ζωή του σε ηλικία 53 ετών έχασε ο Αμερικανός ράπερ Fatman Scoop, γνωστός για τη συνεργασία του με τη Missy Elliot, αφού κατέρρευσε επί σκηνής σε συναυλία. Το τραγικό συμβάν συνέβη κατά τη διάρκεια μιας πολυαναμενόμενης εμφάνισης του καλλιτέχνη, προκαλώντας σοκ στους παρευρισκόμενους και αφήνοντας την κοινότητα του hip hop θρηνούσα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Scoop κατέρρευσε ενώ εκτελούσε μια από τις δημοφιλείς του επιτυχίες, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή παρά τις προσπάθειες των ιατρών που βρέθηκαν άμεσα στο σημείο.

Ο Fatman Scoop, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Isaac Freeman III, ξεκίνησε την καριέρα του τη δεκαετία του 1990 και έγινε γρήγορα γνωστός στον χώρο. Η προσφορά του στη μουσική βιομηχανία παραμένει αδιαμφισβήτητη, με τη συνεργασία του με μεγάλα ονόματα όπως η Missy Elliot να ξεχωρίζει. Οι επιτυχίες του άφησαν ανεξίτηλο σημάδι στη σκηνή του hip hop και της rap μουσικής. Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει θλίψη και σοκ στους θαυμαστές του αλλά και στους συναδέλφους του, πολλοί από τους οποίους έσπευσαν να εκφράσουν τη λύπη τους και να μοιραστούν προσωπικές αναμνήσεις μαζί του μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η απώλεια του Fatman Scoop αποτελεί σημαντικό πλήγμα για τη μουσική βιομηχανία.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image