LIFESTYLE

Τι έρχεται τον Σεπτέμβριο στο μουσείο Μαρία Κάλλας

Τι έρχεται τον Σεπτέμβριο στο μουσείο Μαρία Κάλλας

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας ετοιμάζεται να τιμήσει την επέτειο θανάτου της μεγάλης λυρικής καλλιτέχνιδας με μία σειρά εκδηλώσεων που αναμένεται να μαγνητίσουν το ενδιαφέρον των φιλότεχνων και των θαυμαστών της. Η κεντρική εκδήλωση για τον Σεπτέμβριο θα είναι μια δωρεάν συναυλία από το τρίο ξύλινων πνευστών ARUNDOS της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων.

Ημερομηνίες και ώρες

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:30, στον κεντρικό χώρο του μουσείου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, προκαλώντας έτσι ευρεία συμμετοχή και προσφέροντας τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσει κανείς το μουσικό αυτό γεγονός σε έναν χώρο που αποπνέει την αύρα της Μαρία Κάλλας.

Πρόγραμμα και περιεχόμενο εκδηλώσεων

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έργα κλασικής μουσικής από μεγάλα ονόματα του ρεπερτορίου, εκτελεσμένα με τη μοναδικότητα που χαρακτηρίζει τους μουσικούς του ARUNDOS. Τι να περιμένετε:

  • Κομμάτια από διάσημους συνθέτες
  • Αφηγηματικό κομμάτι για τη ζωή και το έργο της Μαρία Κάλλας
  • Ειδικές αναφορές και αφιερώματα στην καλλιτεχνική της κληρονομιά

Μέσα από αυτή τη συναυλία, το μουσείο όχι μόνο θα τιμήσει την επετειακή αυτή ημέρα, αλλά θα προσφέρει και μια εκπαιδευτική εμπειρία στους επισκέπτες του, φέρνοντάς τους πιο κοντά στην τέχνη της λυρικής μουσικής. Αναλυτικές πληροφορίες και το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Μουσείου Μαρία Κάλλας.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image