LIFESTYLE

Η πορσελάνινη Μαρία στο 81ο Φεστιβάλ Βενετίας

Η πορσελάνινη Μαρία στο 81ο Φεστιβάλ Βενετίας

Το 81ο Φεστιβάλ Βενετίας φέτος φιλοξενεί μια από τις πιο πολυαναμενόμενες βιογραφίες της χρονιάς, με την Αντζελίνα Τζολί να υποδύεται τη Μαρία Κάλλας. Ο Πάμπλο Λαρέιν, γνωστός για τις κινηματογραφικές του επιτυχίες, μας προσφέρει μια βαθιά και συναισθηματική ματιά στη ζωή της διάσημης ντίβας της όπερας.

Μια άψογη ερμηνεία

Η Τζολί, φορώντας κοστούμια εποχής και με άψογο μακιγιάζ, έχει κερδίσει εγκωμιαστικά σχόλια για την ερμηνεία της. Οι κριτικοί στη Βενετία δεν έχουν σταματήσει να επαινούν την ικανότητά της να φέρει στην οθόνη την εύθραυστη και ταυτόχρονα δυναμική προσωπικότητα της Κάλλας.

Η σκηνοθετική ματιά του Λαρέιν

Ο Λαρέιν, ο οποίος έχει αποδείξει την ικανότητά του στις βιογραφικές ταινίες, καταφέρνει να εμπλουτίσει την ιστορία της Κάλλας με προσωπικές στιγμές που δεν είχαν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας. Η κινηματογραφική προσέγγισή του αποπνέει αισθητική και συναίσθημα, καταντώντας την ταινία ένα πραγματικό αριστούργημα.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image