LIFESTYLE

Η ιστορία των γάμων των Gallaghers και τα ΜΜΕ

Η ιστορία των γάμων των Gallaghers και τα ΜΜΕ

Για περίπου τις τρεις τελευταίες δεκαετίες, τα αδέλφια Gallagher έχουν απασχολήσει τα Μέσα, έχοντας ιδρύσει ένα από τα πιο σημαντικά ροκ βρετανικά συγκροτήματα, τους Oasis. Ωστόσο, εκτός από τη μουσική τους, ο Liam και ο Noel Gallagher απασχολούν τα Μέσα και για τις ταραχώδεις προσωπικές τους ζωές.

Οι γάμοι του Liam Gallagher

Ο Liam Gallagher, ο κεντρικός τραγουδιστής του συγκροτήματος, έχει παντρευτεί και χωρίσει αρκετές φορές, κάτι που έχει προκαλέσει μεγάλη προβολή στα ΜΜΕ. Ο πρώτος γάμος του ήταν με την Patsy Kensit, μια γνωστή ηθοποιό της δεκαετίας του 1990. Μετά το διαζύγιό τους, ο Liam παντρεύτηκε τη Nicole Appleton, τραγουδίστρια των All Saints. Αυτός ο γάμος επίσης κατέληξε σε διαζύγιο, μετά από δημόσιες δηλώσεις και φήμες για απιστίες.

Η σχέση του Liam με τα ΜΜΕ

Σε κάθε κρίση, τα ΜΜΕ ήταν εκεί για να καταγράψουν τις λεπτομέρειες, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη προβολή. Ο Liam είναι γνωστός για τις εκρηκτικές του δηλώσεις στον Τύπο, κάτι που πάντα προσελκύει τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι γάμοι του Noel Gallagher

Ο κιθαρίστας και βασικός συνθέτης των Oasis, Noel Gallagher, έχει επίσης αντιμετωπίσει προβλήματα στους γάμους του. Ο πρώτος του γάμος με τη Meg Mathews έγινε το 1997, αλλά κατέληξε σε διαζύγιο το 2000, προσθέτοντας ακόμα ένα κεφάλαιο στις οικογενειακές περιπέτειες των Gallagher. Ο Noel στη συνέχεια παντρεύτηκε τη Sara MacDonald, με την οποία έχει δύο παιδιά.

Κρίσιμες αναποδιές στη ζωή των Gallagher

Οι Gallagher δεν απέφυγαν τις οικογενειακές κρίσεις και τα μυστικά που συχνά αποκαλύπτονται από τα ΜΜΕ. Οι ταραχώδεις σχέσεις μεταξύ των αδελφών και οι συνεχείς διαφωνίες αποτέλεσαν την αφορμή για τη διάλυση των Oasis το 2009. Με την προβολή των Μέσων σε κάθε τους βήμα, οι Gallagher συνεχίζουν να απασχολούν όχι μόνο για τη μουσική τους καριέρα, αλλά και για τις προσωπικές τους ζωές που πάντα προκαλούν ενδιαφέρον και σχόλια.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image