LIFESTYLE

Η Μυριέλλα Κουρεντή συγκινημένη για τον θάνατο του Δάνη Κατρανίδη

Η Μυριέλλα Κουρεντή συγκινημένη για τον θάνατο του Δάνη Κατρανίδη

Συγκλονισμένη φαίνεται πως είναι η γνωστή ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή με την είδηση του θανάτου του αγαπημένου της συναδέλφου Δάνη Κατρανίδη. Η Μυριέλλα, που είχε συνεργαστεί στενά με τον Κατρανίδη σε διάφορες θεατρικές παραγωγές, εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη με συγκινητικά λόγια.

«Πέρασες στην αιωνιότητα, αγαπημένε μου φίλε», έγραψε η Μυριέλλα σε ανάρτηση της στα κοινωνικά δίκτυα. «Ήσουν για μένα ο δάσκαλος, ο καθοδηγητής και ο φίλος που πάντα ονειρευόμουν. Η απώλειά σου είναι μεγάλη και το κενό που αφήνεις δυσαναπλήρωτο». Οι λέξεις της αντανάκλασαν τον πόνο και την αγάπη που αισθανόταν για τον σπουδαίο καλλιτέχνη.

Η ανάρτηση της Μυριέλλας συγκέντρωσε πλήθος σχολίων από φίλους και θαυμαστές που επίσης θρηνούν την απώλεια του Δάνη Κατρανίδη. Ο Δάνης Κατρανίδης υπήρξε μια σημαντική μορφή της θεατρικής σκηνής, αφήνοντας πίσω του ένα πλούσιο καλλιτεχνικό έργο.

Μια μεγάλη απώλεια για το ελληνικό θέατρο

Ο θάνατος του Δάνη Κατρανίδη αποτελεί σημαντικό πλήγμα για τον καλλιτεχνικό κόσμο και ιδιαίτερα για όσους είχαν την τιμή να συνεργαστούν μαζί του. Η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν μια από τις πιο κοντινές του συναδέλφους και φίλους, και ο χαμός του την έχει αγγίξει βαθιά.

Στα κοινωνικά δίκτυα, πολλοί ακόμα ηθοποιοί και καλλιτέχνες εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους και μοιράστηκαν τις δικές τους αναμνήσεις από τον Δάνη Κατρανίδη, αποδεικνύοντας πόσο αγαπητός ήταν στον χώρο του θεάτρου.

Η κληρονομιά του Δάνη Κατρανίδη

Η μνήμη του Δάνη Κατρανίδη θα ζήσει μέσα από τα έργα που άφησε πίσω του και μέσω της αγάπης και της εκτίμησης των συναδέλφων του, όπως η Μυριέλλα Κουρεντή. Η κληρονομιά του συνεχίζει να επηρεάζει και να εμπνέει τη νέα γενιά καλλιτεχνών στο ελληνικό θέατρο.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image