LIFESTYLE

Ο Pierce Brosnan μεταμορφώνεται σε προπονητή πυγμαχίας στην ταινία "Giant"

Ο Pierce Brosnan μεταμορφώνεται σε προπονητή πυγμαχίας στην ταινία "Giant"

Ο Pierce Brosnan αφήνει πίσω του την κοσμοπολίτικη αύρα του James Bond για να υποδυθεί τον σκληραγωγημένο προπονητή πυγμαχίας Brendan Ingle στην επερχόμενη βιογραφική ταινία "Giant". Η ταινία εστιάζει στην άνοδο του αήττητου Βρετανού πυγμάχου Naseem Hamed, με τον Brosnan να αγγίζει τα όρια της μεταμόρφωσης για να ενσαρκώσει τον ρόλο του Ingle.

Ο Ingle, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2018, υπήρξε καθοριστικός παράγοντας στην καριέρα του Hamed, οδηγώντας τον στην κορυφή της πυγμαχίας. Η ταινία "Giant" θα φωτίσει την απίθανη φιλία τους, ξεκινώντας από τα ταπεινά ξεκινήματα του Hamed στο Sheffield έως την άνοδό του στο αθλητικό πανθεον.

bnm.jpg

First Look: Pierce Brosnan, Amir El-Masry From Set of 'Giant'

Πέρα από τον Hamed, ο Ingle ανέδειξε και άλλους τρεις παγκόσμιους πρωταθλητές πυγμαχίας, αφήνοντας το δικό του στίγμα στον αθλητισμό. Η ταινία υπόσχεται να αφηγηθεί μια συναρπαστική ιστορία αθλητισμού, φιλίας και επιμονής, με τον Brosnan να αγγίζει νέα υποκριτικά ύψη σε έναν άγνωστο μέχρι τώρα ρόλο.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image