LIFESTYLE

Knives Out 3 | Ο Benoit Blanc επιστρέφει με νέες περιπέτειες

Knives Out 3 | Ο Benoit Blanc επιστρέφει με νέες περιπέτειες

Το Netflix ανακοίνωσε με ενθουσιασμό την επιστροφή του Daniel Craig στον ρόλο του δαιμόνιου ντετέκτιβ Benoit Blanc, φέρνοντας νέες μυστηριώδεις υποθέσεις γεμάτες ένταση και πνεύμα. "Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery" είναι ο τίτλος που επιλέχθηκε για το sequel του "Glass Onion: A Knives Out Mystery", το οποίο γυρίστηκε σε μεγάλο βαθμό στην Ελλάδα.

Knives Out 3: Έχουμε ημερομηνία, τίτλο και επιστροφή για τον Daniel Craig ως Benoit Blanc

Σύμφωνα με το teaser βίντεο, η ταινία θα κυκλοφορήσει στο Netflix μέσα στο 2025. Ο Benoit Blanc, με τη χαρακτηριστική φωνή του Daniel Craig, αφήνει να εννοηθεί ότι η νέα υπόθεση θα είναι η πιο δύσκολη και επικίνδυνη που έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής, ξεπερνώντας ακόμα και τις προηγούμενες περιπέτειές του στο "Knives Out" (2019) και στο "Glass Onion" (2022).

Knives Out three Wake Up Dead Man Daniel Craig to return as Benoit Blanc in  Rian Johnsons next - India Today

Προς το παρόν, η λίστα με τους ηθοποιούς πέραν του Daniel Craig παραμένει άγνωστη. Ωστόσο, αναμένεται, όπως και στις προηγούμενες ταινίες, να συμμετέχουν ονόματα υψηλού επιπέδου. Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει για άλλη μια φορά ο Rian Johnson, ο δημιουργός της τριλογίας Knives Out, γνωστός επίσης για ταινίες όπως το "Looper" και το "Star Wars: The Last Jedi".

 Δείτε το trailer

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image