LIFESTYLE

Απονεμήθηκαν τα θεατρικά βραβεία Μελίνα Μερκούρη – Δημήτρης Χορν

Απονεμήθηκαν τα θεατρικά βραβεία Μελίνα Μερκούρη – Δημήτρης Χορν

Σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη, απονεμήθηκαν τα θεατρικά βραβεία Μελίνα Μερκούρη και Δημήτρης Χορν, τιμώντας τους κορυφαίους ερμηνευτές των τελευταίων τριών θεατρικών περιόδων.

Η Ελίνα Ρίζου αναδείχθηκε νικήτρια του βραβείου Μελίνα Μερκούρη, για τις εξαιρετικές ερμηνείες της στα έργα "Μυθιστόρημα", "Ο παγοπώλης έρχεται" και "Καμπάνες τα μεσάνυχτα. Η Ρίζου, συγκινημένη, αφιέρωσε το βραβείο σε όλους τους συντελεστές των παραστάσεων και στους θεατές που στηρίζουν το θέατρο.

Τρία βραβεία Δημήτρης Χορν απονεμήθηκαν, καλύπτοντας τις θεατρικές περιόδους 2019-2020 έως 2022-2023. Ο Αναστάσης Ροϊλός έλαβε το βραβείο για την ερμηνεία του στο "Γυάλινο κόσμο", ενώ ο Φώτης Στρατηγός βραβεύτηκε για τον ρόλο του στο "Πόσο κοστίζει να ζεις". Την τριάδα των νικητών συμπλήρωσε ο Δημήτρης Καπουράνης, για τους ρόλους του στο "Μια άλλη Θήβα".

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image