Ρομαντική ανάρτηση Σεβδικαλή για τη γιορτή της Σοφίας Κουρτίδου

Ρομαντική ανάρτηση Σεβδικαλή για τη γιορτή της Σοφίας Κουρτίδου
Ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz είναι ο Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου. Ο Γιάννης Σεβδικαλής με αφορμή τη γιορτή της αγαπημένης του, Σοφίας Κουρτίδου, έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, γεμάτη αγάπη και τρυφερότητα. Η ανάρτηση περιλάμβανε μια πανέμορφη φωτογραφία του ζευγαριού και τα εξής λόγια: «Πώς να χωρέσω το άπειρο σε λέξεις». Η φωτογραφία που συνόδευε το ποστ δείχνει τον Γιάννη και τη Σοφία σε μια τρυφερή στιγμή, υπογραμμίζοντας την αληθινή αγάπη και τον σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλον.
 
Screenshot 2024 09 18 223025
 
Η ανάρτηση αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τους θαυμαστές τους, που έσπευσαν να αφήσουν τα δικά τους σχόλια και ευχές για τη γιορτή της Σοφίας. Ο Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου έχουν καταφέρει να κερδίσουν τον θαυμασμό του κοινού με την αλήθεια και την αυθεντικότητα τους ως ζευγάρι.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image