Νίκος Κουρής: Η στήριξη στενού του προσώπου μετά την κρίση με Τοπαλίδου

Νίκος Κουρής: Η στήριξη στενού του προσώπου μετά την κρίση με Τοπαλίδου

Ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Κούρης διανύει μια δύσκολη περίοδο στη προσωπική του ζωή, καθώς η σχέση του με την Έλενα Τοπαλίδου δοκιμάζεται έντονα. Οι δύο καλλιτέχνες, που μέχρι πρότινος φαινόταν να έχουν μια αρμονική σχέση, περνούν κρίση τον τελευταίο μισό χρόνο, έχοντας επιλέξει να ζουν πλέον σε ξεχωριστά σπίτια. Σε αυτήν τη δύσκολη φάση της ζωής του, ο Νίκος Κούρης φαίνεται να έχει βρει στήριξη από ένα στενό του πρόσωπο.

Γυναίκα που βρίσκεται κοντά του, προσφέροντάς του την απαραίτητη συναισθηματική υποστήριξη, δίνοντάς του δύναμη να αντιμετωπίσει την κατάσταση, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται ποια είναι αυτή η γυναίκα και ποιος ο ρόλος της στη ζωή του. Ο ηθοποιός είναι προσεκτικός, αποφεύγει αναφορές στην προσωπική του ζωή και επανειλημμένα έχει τονίσει πως προτιμά να κρατά τις οικογενειακές του υποθέσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image