Αίτηση διαζυγίου από τον Απόστολο Λύτρα μετά την αποφυλάκισή του

Αίτηση διαζυγίου από τον Απόστολο Λύτρα μετά την αποφυλάκισή του

Μόλις λίγα 24ωρα μετά την αποφυλάκισή του, ο Απόστολος Λύτρας αποφάσισε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου, θέλοντας να δώσει τέλος στον γάμο του με τη σύζυγό του. Η απόφαση αυτή φαίνεται πως προκάλεσε κύμα συζητήσεων, καθώς πολλοί δεν περίμεναν μια τέτοια εξέλιξη, τόσο σύντομα μετά την επιστροφή του στην καθημερινότητα. Ο Απόστολος Λύτρας, μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης να αφεθεί ελεύθερος, αντιμετώπισε μια σειρά από δύσκολες προκλήσεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση για το διαζύγιο δεν ελήφθη βιαστικά, αλλά όπως φαίνεται ήταν αποτέλεσμα μακροχρόνιων προβληματισμών και συζητήσεων μεταξύ του ζευγαριού. Η προσωπική ζωή του Απόστολου Λύτρα φαίνεται να βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή. Η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα δεν έχει προβεί μέχρι στιγμής σε δηλώσεις σχετικά με την αίτηση διαζυγίου. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image