Νίκος Κουρής: Διέγραψε φωτογραφίες γάμου και έκανε unfollow την Τοπαλίδου

Νίκος Κουρής: Διέγραψε φωτογραφίες γάμου και έκανε unfollow την Τοπαλίδου

Ο Νίκος Κουρής έχει τραβήξει τα βλέμματα της δημοσιότητας με την απόφασή του να διαγράψει τις φωτογραφίες από τη μέρα του γάμου του με την Έλενα Τοπαλίδου από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα. Οι κινήσεις του έχουν προκαλέσει αρκετή συζήτηση, καθώς κατέληξε επίσης και στο να κάνει unfollow την Έλενα Τοπαλίδου από τους λογαριασμούς του. Η δημοφιλής χορεύτρια και ηθοποιός είχε μοιραστεί χαρούμενες στιγμές του γάμου τους, αλλά πλέον ο μόνος που παραμένει στις φωτογραφίες του Νίκου Κουρή είναι ο γιος τους.

Οι ακόλουθοι του ηθοποιού στα social media δεν μπόρεσαν να μην παρατηρήσουν τις αλλαγές, και αναρωτιούνται τι μπορεί να συμβαίνει στην προσωπική τους ζωή. Ο Νίκος Κουρής είναι γνωστός για το διακριτικό του προφίλ όσον αφορά την προσωπική του ζωή, αλλά αυτή η κίνηση έχει προκαλέσει ερωτήματα και εικασίες. Η κοινή σιωπή και των δύο δεν έχει συμβάλει στην αποκάλυψη περισσότερων πληροφοριών, αφήνοντας το κοινό να αναρωτιέται για το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτές τις ενέργειες.

Η σχέση του Νίκου Κουρή και της Έλενας Τοπαλίδου πάντα αποτελούσε αντικείμενο ενδιαφέροντος για το κοινό, και οι πρόσφατες εξελίξεις φέρνουν πάλι την προσοχή πάνω τους. Το μόνο που παραμένει σταθερό είναι η αγάπη τους για τον γιο τους, η οποία εξακολουθεί να απεικονίζεται στις προσωπικές αναρτήσεις του Νίκου.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image