Η Γερονικολού με λαμπερό casual look στην παράσταση «Όρνιθες»

Η Γερονικολού με λαμπερό casual look στην παράσταση «Όρνιθες»

Η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε στο Κηποθέατρο Παπάγου για να παρακολουθήσει την παράσταση "Όρνιθες" του Αριστοφάνη και εντυπωσίασε! Απόλυτα εναρμονισμένη με το καλοκαίρι, η δημοφιλής ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα λαμπερό και casual look που τράβηξε τα βλέμματα. Η Κατερίνα επέλεξε ένα αέρινο σύνολο με κομψές και απλές γραμμές, προσφέροντας μια αίσθηση χαλαρότητας και κομψότητας ταυτόχρονα. Η εμφάνισή της περιλάμβανε μια λευκή μπλούζα με ρομαντικά κεντήματα, σε συνδυασμό με έναν μοντέρνο τζιν παντελόνι. Ολοκλήρωσε το look της με minimal μακιγιάζ και αξεσουάρ που τόνιζαν ακόμα περισσότερο τη φυσική της ομορφιά.

Η Γερονικολού δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο το καλοκαίρι της, και η εμφάνισή της στην παράσταση "Όρνιθες" είναι η απόδειξη της ξεχωριστής της αίσθησης στον χώρο της μόδας. Η παράσταση "Όρνιθες" του Αριστοφάνη, μια από τις πιο σημαντικές κωμωδίες της αρχαίας ελληνικής λογοτεχνίας, μαγνήτισε το ενδιαφέρον πολλών θεατών, μεταξύ των οποίων και της Γερονικολού. Η ηθοποιός, με την απλή αλλά φανταστική επιλογή ρούχων, απέδειξε για άλλη μια φορά γιατί θεωρείται μία από τις πιο στυλάτες και αγαπητές παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image