Συγκινητική στιγμή: Η Μελίτα Χατζίδου-Παύλου ξεκινά σχολείο

Συγκινητική στιγμή: Η Μελίτα Χατζίδου-Παύλου ξεκινά σχολείο

Η μικρή Μελίτα Παύλου, κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου, ξεκίνησε να πηγαίνει στο σχολείο, προκαλώντας συγκίνηση στην οικογένειά της. Η Ελένη Χατζίδου γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, μοιράστηκε μέσω social media τη σημαδιακή αυτή στιγμή, εκφράζοντας τη συγκίνησή της. Με μια φωτογραφία που απαθανατίζει την πρώτη μέρα της Μελίτας στο σχολείο, τα συναισθήματα χαράς και περηφάνειας ήταν διάχυτα. Η δημοσίευση της Ελένης Χατζίδου συγκέντρωσε πλήθος ευχών και σχολίων από φίλους και θαυμαστές, που ευχήθηκαν καλή αρχή στην Μελίτα στο νέο της ξεκίνημα.

Screenshot 13

Η στιγμή αυτή αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής της οικογένειας Χατζίδου-Παύλου, δείχνοντας πόσο γρήγορα περνά ο χρόνος και πόσο σημαντικά είναι τα πρώτα βήματα των παιδιών. Η Ελένη δε δίστασε να παραδεχθεί πως η ημέρα αυτή ήταν γεμάτη συναισθηματικό φόρτο, αφού η Μελίτα Παύλου μεγάλωσε και κάνει τα πρώτα της βήματα στον κόσμο της εκπαίδευσης.

Ο Ετεοκλής Παύλου επίσης εξέφρασε τη συγκίνησή του για την κόρη του, δείχνοντας την αγάπη και τη στήριξή του. Η έναρξη του σχολείου για τη Μελίτα είναι μια στιγμή που η οικογένεια θα θυμάται πάντα με αγάπη και περηφάνεια. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image