Mente Fuerte: Μίλησε ανοιχτά για τη χρήση ουσιών και τις εμπειρίες του

Mente Fuerte: Μίλησε ανοιχτά για τη χρήση ουσιών και τις εμπειρίες του

Ο Μente Fuerte μιλάει ανοιχτά για τη προσωπική του εμπειρία με τη χρήση ουσιών, εξομολογούμενος πτυχές της ζωής του που δεν γνωρίζαμε ως τώρα. Ο γνωστός καλλιτέχνης αποκαλύπτει ότι έχει δοκιμάσει διάφορες ουσίες, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έχω δοκιμάσει τα πάντα - πήγαινα σχολείο για να πιω». Η ειλικρινής αυτή εξομολόγηση του Μente Fuerte δίνει μια νέα διάσταση στην καριέρα του, καθώς αγγίζει ζητήματα που συνήθως παραμένουν μυστικά. Δεν διστάζει να αναφερθεί σε λεπτομέρειες, τονίζοντας πόσο πειραματιζόταν με ναρκωτικές ουσίες σε νεαρή ηλικία, γεγονός που επηρέασε την πορεία του στο σχολείο και τη ζωή του γενικότερα.

Μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την περίοδο της χρήσης ουσιών, ο Mente Fuerte εξηγεί πως αυτές οι εμπειρίες τον έχουν κάνει πιο ώριμο και τον έχουν βοηθήσει να εξελιχθεί ως καλλιτέχνης. Αναγνωρίζει ότι η χρήση ναρκωτικών μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες και προειδοποιεί τους νέους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Παράλληλα, επισημαίνει τη σημαντικότητα της αυτοσυνείδησης και της προσωπικής ανάπτυξης, ενθαρρύνοντας τους θαυμαστές του να κάνουν καλύτερες επιλογές. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image