Η Μέριλ Στριπ με κομψό φόρεμα Stella McCartney

Η Μέριλ Στριπ με κομψό φόρεμα Stella McCartney

Την εντυπωσιακή παρουσία της Μερίλ Στριπ στην πρεμιέρα της σειράς «Only Murders in the Building» δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς επέλεξε ένα κομψό εμπριμέ shirt dress από τη συλλογή της Stella McCartney. Η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε στην καρδιά του Μανχάταν, όπου η Στριπ μαγνήτισε τα βλέμματα με την αψεγάδιαστη εμφάνισή της. Η κοσμική παρουσία της επιβεβαίωσε την ανάληψη ενός σημαντικού ρόλου στη σειρά, γεγονός που ενθουσίασε τους θαυμαστές και αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον των κριτικών. Το εμπριμέ φόρεμα της Stella McCartney αναδείκνυε τη φιγούρα της, ενώ τα μοντέρνα μοτίβα του προσέθεσαν μια σύγχρονη πινελιά στο κλασικό ύφος της.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί και διασημότητες, όπως ο Steven Martin και ο Martin Short, επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη απήχηση της σειράς. Οι ενδυματολογικές επιλογές των σταρ αποτέλεσαν αντικείμενο σχολίων και επαίνων από τους ειδικούς της μόδας.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image