Η Έλλη Κοκκίνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο λόγω ίωσης

Η Έλλη Κοκκίνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο λόγω ίωσης

Η γνωστή τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο, όπως αποκάλυψε μια νέα φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από την ίδια. Η Έλλη Κοκκίνου ανάρτησε την εικόνα από τον θάλαμο της νοσηλείας της, ενημερώνοντας τους θαυμαστές της για την κατάσταση της υγείας της. Η δημοφιλής τραγουδίστρια αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας, καθώς νοσηλεύεται εξαιτίας ενός ιού. Στη φωτογραφία, η Έλλη Κοκκίνου φαίνεται με τον ιατρικό εξοπλισμό δίπλα της, ενώ παράλληλα προσπαθεί να διατηρήσει το ηθικό της ψηλά, κρατώντας το χιούμορ και την αισιοδοξία της. “Δεν το βάζω κάτω. Ένας ιός δεν θα με σταματήσει!”, έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της. Οι θαυμαστές της έσπευσαν να της στείλουν μηνύματα υποστήριξης και επανόρθωσης, εκφράζοντας την αγωνία τους αλλά και την πεποίθηση ότι θα αναρρώσει σύντομα.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η κατάσταση της υγείας της Έλλης Κοκκίνου παρακολουθείται στενά από το ιατρικό προσωπικό, και προς το παρόν δεν υπάρχουν νεώτερες πληροφορίες για την πορεία της ανάρρωσής της. Η Έλλη Κοκκίνου είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες στην Ελλάδα, με μακρόχρονη καριέρα και αφοσιωμένο κοινό. 

ellikokkinourodos

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image