Μπεν Άφλεκ: Βρέθηκε με την Γκάρνερ πριν το διαζύγιο με τη Λόπεζ

Μπεν Άφλεκ: Βρέθηκε με την Γκάρνερ πριν το διαζύγιο με τη Λόπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ φαίνεται πως διανύουν δύσκολες στιγμές στη σχέση τους, καθώς μόλις λίγες ώρες πριν η Λόπεζ καταθέσει αίτηση διαζυγίου, ο ηθοποιός βρέθηκε με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ.

Συνάντηση με την Γκάρνερ

Ο Άφλεκ και η Γκάρνερ θεάθηκαν μαζί σε μια προσωπική στιγμή, γεγονός που προκάλεσε απορίες και ποικίλα σχόλια στα μέσα ενημέρωσης. Να σημειωθεί ότι οι δύο ηθοποιοί διατηρούν καλές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους.

Οι αντιδράσεις της Λόπεζ

Η είδηση αυτής της συνάντησης κυκλοφόρησε αμέσως και σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, η Τζένιφερ Λόπεζ φέρεται να είναι αρκετά αναστατωμένη. Η κατάθεση αίτησης διαζυγίου φαίνεται να ήταν η αναμενόμενη απόφαση, αλλά η συνάντηση του Άφλεκ με την Γκάρνερ μπορεί να επιτάχυνε τις εξελίξεις.

Η κοινή τους ιστορία

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ χώρισαν το 2015, αλλά διατήρησαν φιλικές σχέσεις, κυρίως λόγω των υποχρεώσεών τους προς τα παιδιά τους. Ο τελευταίος τους χωρισμός, όμως, φαίνεται πως δεν έφερε απόσταση μεταξύ τους και εξακολουθούν να στηρίζουν ο ένας τον άλλο.

Η πορεία του ζευγαριού

Η σχέση του Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Λόπεζ ξεκίνησε πριν αρκετά χρόνια, αλλά και οι δύο έχουν περάσει από δύσκολες στιγμές. Παρά τις προσπάθειές τους, η φήμη τους και οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις φαίνεται να έχουν επηρεάσει τη σχέση τους. Σε αυτό το πλαίσιο, μένει να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις των δύο δημοφιλών ηθοποιών.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image