Τέλος στον γάμο της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ

Τέλος στον γάμο της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ
Η είδηση της αίτησης διαζυγίου της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στους θαυμαστές του διάσημου ζευγαριού. Ο γάμος τους, που είχε αποτελέσει παγκόσμιο θέμα συζήτησης, φαίνεται να φτάνει στο τέλος του, καθώς οι αναρτήσεις από τον γάμο τους στα social media έχουν μυστηριωδώς εξαφανιστεί.

Εξαφάνιση αναρτήσεων

Οι παρατηρητικοί θαυμαστές δεν άργησαν να προσέξουν πως οι περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο που είχαν δημοσιευτεί από τον γάμο τους στα προσωπικά προφίλ των δύο αστέρων, έχουν πλέον διαγραφεί. Αν και οι λόγοι πίσω από αυτή την απόφαση παραμένουν άγνωστοι, εικάζεται πως αποτελεί μέρος της διαδικασίας του διαζυγίου.

Οι τρεις αναρτήσεις που παραμένουν

Εντάξει, δεν έχουν εξαφανιστεί όλες οι αναρτήσεις. Κάποιες από αυτές, οι οποίες συνεχίζουν να εμφανίζονται στα προφίλ τους, είναι:
  • Μία φωτογραφία από τη γαμήλια δεξίωση
  • Μία κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί
  • Μία ανάρτηση αφιερωμένη στα παιδιά τους
  • Αν και απομένουν πολλά ερωτήματα χωρίς απαντήσεις, η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει πως το άλλοτε ευτυχισμένο ζευγάρι τραβά πλέον διαφορετικούς δρόμους. Οι θαυμαστές αναμένουν περισσότερες πληροφορίες και ελπίζουν πως οι αγαπημένοι τους σταρ θα βρουν την προσωπική τους ευτυχία, όποια κι αν είναι η έκβαση του διαζυγίου.

    Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

    Image