Χριστίνα Μπόμπα: Το ταξίδι στο Όσλο και το περιεχόμενο της τσάντας της

Χριστίνα Μπόμπα: Το ταξίδι στο Όσλο και το περιεχόμενο της τσάντας της

Η αγαπημένη μίντια περσόνα και fashion icon Χριστίνα Μπόμπα πρόσφατα μοιράστηκε με τους ακολούθους της μια συναρπαστική εμπειρία από το ταξίδι της στο Όσλο. Μέσα από τα social media της, είδαμε εντυπωσιακές φωτογραφίες από τους παγωμένους δρόμους της πόλης, τα γραφικά τοπία, και φυσικά, τα σύγχρονα και κομψά outfits που προτίμησε για την περίσταση. Η Χριστίνα, γνωστή για την ιδιαίτερη προσοχή που δίνει στις λεπτομέρειες της εμφάνισής της, αποκαλύπτει και το περιεχόμενο της τσάντας της. Όπως πάντα, η Μπόμπα δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και φροντίζει να είναι προετοιμασμένη για κάθε περίσταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μοιράστηκε, η τσάντα της περιλάμβανε τα απαραίτητα για μια άνετη και στυλάτη απόδραση. Είχε μαζί της ποτήρι-θερμός, μικρή τσάντα με καλλυντικά, και φυσικά, το αγαπημένο της άρωμα. Επίσης, δεν έλειπαν τα ακουστικά της για να ακούει μουσική στη διάρκεια των περιπάτων της στους δρόμους του Όσλο. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image