Συγκλονίζει η Marseaux για την απώλεια της μητέρας της

Συγκλονίζει η Marseaux για την απώλεια της μητέρας της

H Marseaux μίλησε στην Άννα Μαρία Βέλλη και στη διαδικτυακή της εκπομπή για την απώλεια της μητέρας της, προκαλώντας συγκίνηση στο κοινό. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η δημοφιλής καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε με συγκλονιστικό τρόπο στην προσωπική της απώλεια, περιγράφοντας πώς η μητέρα της υπήρξε το στήριγμα της σε κάθε βήμα της ζωής της. Η Marseaux ανέφερε χαρακτηριστικά, «Ήταν το στήριγμά μου... Το άτομο που με ενθάρρυνε και με στήριζε σε κάθε δύσκολη στιγμή». Η αμεσότητα των λόγων της και η βαθειά αγάπη που εξέφρασε για τη μητέρα της, δημιούργησαν έντονο συναισθηματικό φορτίο στους θεατές της εκπομπής.

Η Άννα Μαρία Βέλλη, οικοδέσποινα της εκπομπής, έδωσε χώρο στην Marseaux να μιλήσει ανοικτά για το πένθος της, ενώ οι αντιδράσεις των ακροατών ήταν γεμάτες σεβασμό και υποστήριξη. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image