Ανθή Σαλαγκούδη και Κοσμάς Κουμιανός: Ερωτευμένοι στην Τήνο

Ανθή Σαλαγκούδη και Κοσμάς Κουμιανός: Ερωτευμένοι στην Τήνο
Η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Κοσμάς Κουμιανός περνούν μαγικές στιγμές στην πανέμορφη Τήνο. Οι δύο τους, απολαμβάνοντας τον έρωτά τους, δεν διστάζουν να μοιραστούν στιγμές της καθημερινότητάς τους στα social media, δείχνοντας πόσο ευτυχισμένοι είναι μαζί. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύουν αποπνέουν ρομαντισμό και θετική ενέργεια, προσφέροντας στους θαυμαστές τους ένα μικρό παράθυρο στην προσωπική τους ζωή. Οι εικόνες από τις παραλίες και τα γραφικά σοκάκια του νησιού φαίνεται να έχουν κατακτήσει τις καρδιές των ακολούθων τους, που αδημονούν για περισσότερες λεπτομέρειες από την παραμονή τους εκεί.
 
Από τις αναρτήσεις τους, φαίνεται ότι η Τήνος έχει γίνει ο ιδανικός προορισμός των διακοπών τους, γεμίζοντας τις μέρες τους με χαλάρωση και όμορφες στιγμές. Τους τελευταίους μήνες, το ζευγάρι έχει αποδειχτεί πως είναι απόλυτα δεμένο και ευτυχισμένο, καθώς μοιράζονται μαζί τα πάντα. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image