Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μαράια Ρίντλσπιγκερ: Πρώτη φωτογραφία μετά τον γάμο τους

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μαράια Ρίντλσπιγκερ: Πρώτη φωτογραφία μετά τον γάμο τους

Με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο του Costa Navarino, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Μαράια Ρίντλσπιγκερ την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου. Οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού μετά τον γάμο τους έχουν κυκλοφορήσει, αποκαλύπτοντας τις τρυφερές στιγμές που μοιράζονται μαζί. Η πανέμορφη τοποθεσία του γάμου, με την πανέμορφη παραλία και το καταπράσινο φόντο, αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό για τη σημαντική αυτή στιγμή. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ατμόσφαιρα και να συμμετάσχουν σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα, που χαρακτηρίζεται από αγάπη και ευτυχία.

Καταγραφή

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, γνωστός και ως Greek Freak, και η Μαράια εμφανίστηκαν εντυπωσιακοί στις πρώτες φωτογραφίες τους, επιβεβαιώνοντας την ευτυχία τους μέσα από τα πλατιά τους χαμόγελα. Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν δείχνουν τον Γιάννη να φορά ένα κομψό κοστούμι, ενώ η Μαράια Ρίντλσπιγκερ έκλεψε τις εντυπώσεις με το πανέμορφο νυφικό της. Οι φωτογραφίες αυτές έχουν ήδη τραβήξει την προσοχή των μέσων και των θαυμαστών του ζευγαριού, με τα social media να γεμίζουν με ευχές και σχόλια θαυμασμού. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image