Σχέση με συνάδελφο: Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αποκαλύπτει την αλήθεια

Σχέση με συνάδελφο: Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αποκαλύπτει την αλήθεια

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη με αφορμή τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη, την καλοκαιρινή παραγωγή του ΚΘΒΕ σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Μία από τις εντυπωσιακές δηλώσεις της ηθοποιού ήταν ότι δεν είχε ποτέ σχέση με συνάδελφό της, παρά τα 20 χρόνια της στο θέατρο και την τηλεόραση. Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου εξήγησε ότι παρόλο που συνεργάζεται καθημερινά με άλλους ηθοποιούς, δεν επιτρέπει στις επαγγελματικές της σχέσεις να επηρεάζουν την προσωπική της ζωή.

Η απόφασή της αυτή της έχει επιτρέψει να διατηρεί την επαγγελματική της ακεραιότητα και να αποφεύγει τυχόν συγκρούσεις ή δράματα που ενδέχεται να προκύψουν. Αναφερόμενη στον ρόλο της στον «Πλούτο» του Αριστοφάνη, η γνωστή ηθοποιός υπογράμμισε την πρόκληση και την ευχαρίστηση που νιώθει συμμετέχοντας σε αυτή την παραγωγή. Στη σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα, η Παλαιολόγου βρήκε άλλη μια δυνατότητα να δείξει το ταλέντο και την αφοσίωσή της στο θέατρο.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image