Απάντηση Άρη Τσάπη στα ρατσιστικά σχόλια για την καταγωγή του

Απάντηση Άρη Τσάπη στα ρατσιστικά σχόλια για την καταγωγή του

Ο Άρης Τσάπης, γνωστός και ενεργός στα social media, ήρθε αντιμέτωπος με μια σειρά από ρατσιστικά σχόλια σχετικά με την καταγωγή του. Ο ηθοποιός δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια και επέλεξε να τοποθετηθεί δημόσια, μέσω του λογαριασμού του στα κοινωνικά δίκτυα, απευθύνοντας αυστηρό μήνυμα προς τους επικριτές του. Η αφορμή δόθηκε από συχνά επαναλαμβανόμενα σχόλια, που θίγουν την καταγωγή του, τα οποία ο ηθοποιός βλέπει και διαγράφει. Ωστόσο, αυτή τη φορά επέλεξε να δώσει μια δυναμική απάντηση. «Μαζευτείτε, έχετε ξεφύγει», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του, δείχνοντας έτσι την αγανάκτηση και την απόφασή του να μη μετατρέψει την πλατφόρμα του σε πεδίο ρατσιστικών επιθέσεων.

Με τη δημοσίευση αυτή, ο Άρης Τσάπης έστειλε ένα σαφές μήνυμα υπεράσπισης της διαφορετικότητας και της ισότητας, επισημαίνοντας ότι ο ρατσισμός δεν έχει θέση στην εποχή μας. Αναφέρθηκε επίσης στη σημασία της εκτίμησης και αποδοχής κάθε ατόμου, ανεξαρτήτως καταγωγής. Συνέχισε τονίζοντας ότι όλοι πρέπει να σέβονται τη διαφορετικότητα και να κρίνουν τους ανθρώπους για το χαρακτήρα τους και όχι για την καταγωγή τους. Η απάντηση του Άρη Τσάπη έγινε δεκτή με θετικά σχόλια από πολλούς υποστηρικτές του, που τον ευχαρίστησαν για τη στάση του.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image