Ο γάμος του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη και η νέα σύντροφος

Ο γάμος του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη και η νέα σύντροφος

Την πρώτη του φωτογραφία αγκαλιά με τη νέα του σύντροφο μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης. Ο γνωστός επιχειρηματίας και παρουσιαστής φαίνεται να διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του, καθώς πρόσφατα παντρεύτηκε τη σύντροφό του. Η πρώτη φωτογραφία του ζευγαριού δημοσιεύτηκε με το χαμόγελο της ευτυχίας να λάμπει στα πρόσωπά τους, προκαλώντας κύμα θετικών αντιδράσεων από τους ακολούθους του Αλέξανδρου.

Ο Πολυχρονιάδης έγραψε κάτω από τη φωτογραφία: «Η αρχή μιας νέας όμορφης διαδρομής». Η ανάρτηση αυτή συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια, με πολλούς φίλους και θαυμαστές να ευχαριστούν το ζευγάρι για την υπέροχη είδηση. Η σύντροφός του, η οποία φαίνεται να κρατά χαμηλό προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρουσιάζεται για πρώτη φορά πλάι στον Αλέξανδρο σε μια τόσο δημόσια στιγμή. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image