Σωτήρης Κοντιζάς: Κλείνει ένα σημαντικό κεφάλαιο με λιτή ανάρτηση

Σωτήρης Κοντιζάς: Κλείνει ένα σημαντικό κεφάλαιο με λιτή ανάρτηση

Την αποχώρησή του από τα εστιατόρια που συνέδεσαν το όνομά του με την υψηλή γαστρονομία της Αθήνας ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς. Με μια λιτή ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, ο καταξιωμένος σεφ έκανε γνωστή την απόφασή του να κλείσει ένα σημαντικό κεφάλαιο στην επαγγελματική του ζωή. «Είναι δύσκολο, είμαι εκτός», αναφέρει στο μήνυμά του ο Κοντιζάς, δείχνοντας τη δυσκολία αυτής της απόφασης. Τα εστιατόρια του στην Αθήνα, που είχαν γίνει σύμβολο της υψηλής γαστρονομίας, αφήνουν έτσι ένα κενό στο γαστρονομικό τοπίο της πόλης.

Η είδηση προκάλεσε αίσθηση στους λάτρεις της γαστρονομίας, καθώς η συμβολή του Κοντιζά στην εστιατορική σκηνή της Αθήνας ήταν καθοριστική. Για όσους γνώριζαν τον Σωτήρη Κοντιζά και την αφοσίωσή του στην τέχνη της μαγειρικής, η λιτή του ανακοίνωση σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής. Με την απόφασή του αυτή, ο Κοντιζάς στρέφει πλέον σελίδα στην καριέρα του, αφήνοντας πίσω του μια σημαντική κληρονομιά στον κόσμο της ελληνικής γαστρονομίας. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image