Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης: Εξέλιξη μετά τον χωρισμό τους

Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης: Εξέλιξη μετά τον χωρισμό τους

Μετά από 14 χρόνια γάμου, η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, όπως είχαν ανακοινώσει πριν από έναν ακριβώς μήνα. Η είδηση του χωρισμού τους προκάλεσε θλίψη στους θαυμαστές τους και τα μέσα ενημέρωσης, που ακολουθούν με ενδιαφέρον κάθε εξέλιξη στην προσωπική τους ζωή. Οι δύο καλλιτέχνες, που αποτελούσαν ένα από τα δημοφιλέστερα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, έχουν επιλέξει να διατηρήσουν φιλικές σχέσεις, κυρίως για το καλό της κόρης τους. Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης είχαν χτίσει μαζί μια ισχυρή οικογενειακή και επαγγελματική ζωή, γεγονός που έκανε τον χωρισμό τους ακόμη πιο σοκαριστικό.

Παρά το τέλος της μακρόχρονης σχέσης τους, και οι δύο προχωρούν με αποφασιστικότητα στα επόμενα βήματα της ζωής τους. Η Μαρία Κορινθίου, η οποία είναι γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, συνεχίζει να αφοσιώνεται στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να διατηρεί μια ενεργή παρουσία στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Από την άλλη, ο Γιάννης Αϊβάζης, ηθοποιός και σκηνοθέτης, επικεντρώνεται στα επερχόμενα έργα του και στη νέα του καθημερινότητα. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image