Δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Μπέττυς Μαγγίρα στον Δημήτρη Μάζη

Δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Μπέττυς Μαγγίρα στον Δημήτρη Μάζη
Τον έρωτά της δημόσια για τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη εξέφρασε μέσω Instagram η Μπέττυ Μαγγίρα. Ο αγαπημένος της έχει γενέθλια και εκείνη έσπευσε να του ευχηθεί. Σε μια κίνηση που συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους, η Μπέττυ Μαγγίρα δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού, συνοδευόμενη από θερμές ευχές γεμάτες αγάπη και ευγνωμοσύνη. Η παρουσιάστρια μετέφερε τα συναισθήματά της στον Δημήτρη Μάζη μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση, στην οποία αναφέρθηκε στις όμορφες στιγμές που έχουν περάσει μαζί και ευχαρίστησε τον σύζυγό της για την αμέριστη στήριξη και αγάπη του.
 
Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και η μακροχρόνια σχέση τους είναι πρότυπο για πολλούς. Μέσα από αυτή την κίνηση, η Μπέττυ θέλησε να δείξει δημόσια την αγάπη της για τον άνδρας της ζωής της, χαρίζοντάς μας μια ακόμη ματιά στην ευτυχισμένη οικογενειακή τους ζωή. Οι διαδικτυακοί φίλοι έσπευσαν να στείλουν τα θερμά τους σχόλια και ευχές στον Δ. Μάζη, αναγνωρίζοντας την όμορφη σχέση του ζευγαριού που συνεχίζει να εμπνέει.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image