Γάμος Ατζούν Ιλιτζαλί: Εκεί ήταν και ο Γιώργος Λιανός με τη σύντροφό του

Γάμος Ατζούν Ιλιτζαλί: Εκεί ήταν και ο  Γιώργος Λιανός με τη σύντροφό του

Ο γνωστός παραγωγός και επιχειρηματίας Ατζούν Ιλιτζαλί παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Αϊσά Καγλά Αλτουνκαγιά, σε μια λαμπερή τελετή που συγκέντρωσε την προσοχή των Μέσων και των κοινωνικών δικτύων. Ο γάμος έλαβε χώρα πριν από μερικές ημέρες και έγινε γνωστός από τις αναρτήσεις στο Instagram. Μεταξύ των καλεσμένων, διακρίθηκε ο δημοφιλής παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, ο οποίος παρευρέθηκε στην τελετή μαζί με τη σύντροφό του. Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε ο Γιώργος Λιανός στα κοινωνικά δίκτυα έγιναν γρήγορα viral, αποδεικνύοντας την αγάπη του κοινού. Η λαμπερή τελετή και η παρουσία διασήμων όπως ο Γιώργος Λιανός προσέλκυσε την προσοχή και προσέφερε υλικό για πολλές συζητήσεις και αναρτήσεις στα social media.

Οι φωτογραφίες από το σημαντικό αυτό γεγονός δεν πέρασαν απαρατήρητες, ενώ πολλές από αυτές κυκλοφόρησαν ευρέως στο διαδίκτυο. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, γνωστός για την παραγωγή επιτυχημένων τηλεοπτικών προγραμμάτων, μοιράστηκε τη χαρά του με πολλούς φίλους και συνεργάτες. Η τελετή χαρακτηριζόταν από την πολυτέλεια και την κομψότητα, αντανακλώντας το γούστο και την προσωπικότητα του ζευγαριού. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image