Τελικά έκανε lifting ο 60χρονος Μπραντ Πιτ;

Τελικά έκανε lifting ο 60χρονος Μπραντ Πιτ;

Η νέα εμφάνιση του Μπραντ Πιτ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας άφησε το κοινό άφωνο. Ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος έκλεισε πρόσφατα τα 60 του χρόνια, εμφανίστηκε πιο νέος και αναζωογονημένος από ποτέ. Οι θαυμαστές του και τα μέσα ενημέρωσης άρχισαν να αναρωτιούνται αν έχει κάνει κάποια πλαστική επέμβαση για να διατηρήσει αυτή τη νεανική εμφάνιση.

Φήμες για lifting και αισθητικές επεμβάσεις

Οι φήμες λένε πως ίσως ο Μπραντ Πιτ έχει υποβληθεί σε έναν lifting ή άλλη αισθητική επέμβαση κατά τις πρόσφατες εξορμήσεις του στον κόσμο του θεάματος. Αυτές οι φήμες ενισχύονται από την τέλεια κατάσταση της επιδερμίδας του και την απουσία ρυτίδων. Η αλήθεια πίσω από αυτές τις φήμες παραμένει άγνωστη, καθώς ο Πιτ δεν έχει κάνει κάποια δήλωση περί αυτού.

Μυστικά νεότητας ή... κάτι παραπάνω;

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπραντ Πιτ έχει πάντα φροντίσει τον εαυτό του, και είναι γνωστός για την υγιεινή του διατροφή και τον ενεργό τρόπο ζωής. Μήπως όμως τώρα έχει προσθέσει και κάποια αισθητική παρέμβαση στο ρεπερτόριό του για να παραμείνει νεανικός; Το γεγονός παραμένει ότι ο ηθοποιός δεν έχει σχολιάσει επισήμως αυτές τις φήμες, αφήνοντας έτσι τα ερωτηματικά να αιωρούνται.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image