Πριγκίπισσα Μάρθα Λούιζα: Ο γάμος με τον σαμάνο εκλεκτό της καρδιάς της

Πριγκίπισσα Μάρθα Λούιζα: Ο γάμος με τον σαμάνο εκλεκτό της καρδιάς της

Η πριγκίπισσα και ο Αμερικανός πνευματικός γκουρού γνωρίστηκαν το 2019 και τρία χρόνια αργότερα ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους. Η πριγκίπισσα Μάρθα Λούιζα της Νορβηγίας παντρεύτηκε τον σαμάνο αγαπημένο της, τον Αμερικανό πνευματικό γκουρού Durek Verrett, σε μια λαμπρή τελετή. Γνωρίστηκαν το 2019 και η σχέση τους εξελίχθηκε ραγδαία, με τους δύο να ανακοινώνουν τον αρραβώνα τους το 2022. Η πριγκίπισσα Μάρθα Λούιζα, μια επιφανής προσωπικότητα της βασιλικής οικογένειας της Νορβηγίας, και ο Durek Verrett, ένας διάσημος πνευματικός ηγέτης στις Ηνωμένες Πολιτείες, κέρδισαν την προσοχή των μέσων ενημέρωσης με την ασυνήθιστη αλλά έντονη σχέση τους.

Στον γάμο παραβρέθηκαν πολλοί διάσημοι καλεσμένοι και μέλη της βασιλικής οικογένειας της Νορβηγίας. Τα ΜΜΕ ανέδειξαν την λαμπρότητα της τελετής και τη συγκινητική ένωση του ζευγαριού.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image