Η Jennifer Lopez μιλά ανοιχτά μετά τον χωρισμό από τον Ben Affleck

Η Jennifer Lopez μιλά ανοιχτά μετά τον χωρισμό από τον Ben Affleck

Η Jennifer Lopez έσπασε πρόσφατα τη σιωπή της μετά τον χωρισμό της από τον Ben Affleck με μια ανάρτηση που έκανε αίσθηση. Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός μοιράστηκε τα συναισθήματά της με τους θαυμαστές της, ώστε να αποκαλύψει την πραγματικότητα των γεγονότων και να βάλει τέλος στις φήμες. Στην ανάρτησή της στο Instagram, η Lopez μίλησε για τον πόνο που βιώνει, αλλα και για τη δύναμη που πρέπει να βρει μέσα της για να αντιμετωπίσει αυτή την περίοδο. Όπως είπε, "οι αλλαγές μπορεί να είναι δύσκολες, αλλά συχνά φέρνουν νέες ευκαιρίες και φως στη ζωή μας".

Αυτή η δήλωση συνοδευόταν από μια φωτογραφία της στην οποία φαινόταν προβληματισμένη, αλλά και αποφασισμένη να προχωρήσει μπροστά. Η JenniferLopez συνεπώς στέλνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και θάρρους στους ακολούθους της, δείχνοντας ότι ακόμα και στις δύσκολες στιγμές υπάρχει ελπίδα. Σημειώνεται ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει με μηνύματα στήριξης από θαυμαστές της, οι οποίοι επιβεβαιώνουν τη σημασία τού να παραμένει ο άνθρωπος δυνατός και ενθαρρυμένος. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image