Στικούδη και Σερίφης βάφτισαν τον δεύτερο γιο τους

Στικούδη και Σερίφης βάφτισαν τον δεύτερο γιο τους

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η χθεσινή ημέρα για την Κατερίνα Στικούδη και τον Βαγγέλη Σερίφη, καθώς βάπτισαν τον δεύτερο γιο τους. Με την τελετή να λαμβάνει χώρα στις 6 Σεπτεμβρίου, το ζευγάρι γιόρτασε το χαρμόσυνο γεγονός με κοντινούς φίλους και συγγενείς. Η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε ιδιαίτερα λαμπερή, φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα που τράβηξε τα βλέμματα. Ο Βαγγέλης Σερίφης, πάντα στο πλευρό της, δεν σταμάτησε να χαμογελά και να απολαμβάνει την ημέρα με την οικογένειά του.

Η βάπτιση πραγματοποιήθηκε σε έναν ειδυλλιακό χώρο, διακοσμημένο με αγάπη και φροντίδα, όπως φαίνεται και από την πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από την τελετή. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η φωτογραφία της βάπτισης που δημοσιεύθηκε αποτυπώνει την ευτυχισμένη οικογένεια σε μια τρυφερή στιγμή, με τον μικρό πρωταγωνιστή να κλέβει την παράσταση. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image