Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης και αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι στιγμής. Η γνωστή παρουσιάστρια και λαμπερή προσωπικότητα της ελληνικής τηλεόρασης περιμένει το πρώτο της παιδί, το οποίο είναι αγοράκι. Σε πρόσφατη ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της ότι έχει πάρει 12 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Επισημαίνει πως αισθάνεται ευλογημένη και χαρούμενη για την πορεία της εγκυμοσύνης της.

Η Ευρυδίκη, η οποία έχει γίνει γνωστή για την ειλικρίνεια και την ανοικτή προσέγγισή της με τους θαυμαστές της, δεν διστάζει να μιλήσει για τον τρόπο που η εγκυμοσύνη έχει επηρεάσει το σώμα και τη ζωή της. "Η μητρότητα είναι ένα θαύμα και κάθε κιλό που προστίθεται είναι μια ακόμη απόδειξη της νέας αυτής ζωής που μεγαλώνει μέσα μου", ανέφερε χαρακτηριστικά. Την υποστήριξη και την αγάπη της μοιράζονται μαζί της και γνωστά πρόσωπα της ελληνικής Showbiz, ενώ οι διαδικτυακοί της φίλοι δεν σταματούν να στέλνουν τα δικά τους μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image