Μαρία Κορινθίου: Απαντά στις φήμες για τον χωρισμό με τον Αϊβάζη

Μαρία Κορινθίου: Απαντά στις φήμες για τον χωρισμό με τον Αϊβάζη

Η Μαρία Κορινθίου ξέσπασε με τα μηνύματα που έλαβε σχετικά με τον χωρισμό της από τον Γιάννη Αϊβάζη, διευκρινίζοντας ότι η συμμετοχή τους στην παράσταση «Ο τελευταίος χορός» δεν είναι διαφημιστικό κόλπο. Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε ότι οι επαγγελματικές συνεργασίες τους δεν έχουν καμία σχέση με προσωπικά ζητήματα και ότι η απόφασή τους να παίξουν μαζί στο θέατρο βασίζεται αποκλειστικά σε θέματα τέχνης. Η Κορινθίου, φανερά ενοχλημένη από τις φήμες που κυκλοφορούν, τόνισε ότι τόσο εκείνη όσο και ο Αϊβάζης αντιμετωπίζουν την κατάσταση με επαγγελματισμό και σεβασμό.

Παρά τις προσωπικές τους διαφορές, παραμένουν φίλοι και συνεργάτες, προσπαθώντας να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Με αυτή της την ανακοίνωση, η Κορινθίου επιχείρησε να βάλει ένα τέλος στις φήμες και τις παρανοήσεις που αφορούν στη σχέση τους. Η ηθοποιός κατέστησε σαφές ότι προτεραιότητά τους είναι η καλλιτεχνική τους δουλειά και όχι η δημιουργία ψευδών εντυπώσεων για προώθηση της παράστασης.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image