Ιωάννα Τούνη: Ανακαίνιση του δεύτερου σπιτιού στη Θεσσαλονίκη

Ιωάννα Τούνη: Ανακαίνιση του δεύτερου σπιτιού στη Θεσσαλονίκη

Η Ιωάννα Τούνη, το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας, συνεχίζει να κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού με τις κινήσεις της στον τομέα των ακινήτων. Μετά από την απόκτηση ενός υπερπολυτελούς σπιτιού στη Θεσσαλονίκη, τώρα προχωρά σε ανακαίνιση του δεύτερου σπιτιού της, το οποίο απέκτησε μέσα στο 2024. Η ίδια έκπληξε τους θαυμαστές της με την ανακοίνωση για το νέο απόκτημα, αναρτώντας φωτογραφίες στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα.

Screenshot 2024 09 07 150722

Στις εικόνες, φαίνεται η Ιωάννα Τούνη να απολαμβάνει τις ανέσεις του νέου σπιτιού της, το οποίο διαθέτει μεγάλη πισίνα και μοντέρνα διακόσμηση. Το νέο της ακίνητο αποτελεί μια ακόμα απόδειξη της επιτυχίας της στον επιχειρηματικό τομέα, καθώς και της αγάπης της για τη Θεσσαλονίκη. Η πόλη φαίνεται να έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της Ιωάννας, μιας και της προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή. Η Ιωάννα Τούνη έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο ως μοντέλο και influencer αλλά και ως επιχειρηματίας, επενδύοντας επιτυχημένα στον τομέα των ακινήτων.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image