Μαρίνα Σάττι: Αναμνήσεις από τον πατέρα της στην Κρήτη

Μαρίνα Σάττι: Αναμνήσεις από τον πατέρα της στην Κρήτη

Η Μαρίνα Σάττι, που κατέκτησε το κοινό με τις εμφανίσεις της φέτος το καλοκαίρι και τη συμμετοχή της στη Eurovision, επισκέφθηκε το πατρικό της σπίτι στην Κρήτη. Στη διάρκεια της επίσκεψης αυτής, μοιράστηκε συγκινητικές φωτογραφίες με τον πατέρα της, ο οποίος έχει «φύγει» από τη ζωή. Οι φωτογραφίες αυτές προκάλεσαν βαθιά συναισθήματα στους ακόλουθούς της, καθώς η Μαρίνα δεν διστάζει να δείχνει τον συναισθηματικό της κόσμο. Η επίσκεψη στο πατρικό της συμβόλιζε ένα είδος αναδρομής στις ρίζες της και μια ευκαιρία για εσωτερική αναζήτηση.

videoframe 1723

Η Μαρίνα Σάττι είναι γνωστή για την ικανότητά της να συνδυάζει παραδοσιακά στοιχεία με σύγχρονα, κάτι που φαίνεται και στη μουσική της πορεία, όπως στις συναυλίες που έδωσε αυτό το καλοκαίρι. Είναι εμφανές ότι η σχέση της με τον πατέρα της είχε βαθιά επίδραση στη ζωή και την καλλιτεχνική της πορεία. 

458401407 3237190266415434 1833935042309617072 n

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image