Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ποζάρει με μπικίνι μετά τον γάμο

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ποζάρει με μπικίνι μετά τον γάμο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης σε μια γραφική τελετή στα Χανιά, παρουσία λίγων συγγενών και φίλων. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό που αντανακλούσε τη φυσική ομορφιά της περιοχής. Τις τελευταίες ημέρες, το ζευγάρι απολαμβάνει τις πρώτες μέρες του έγγαμου βίου, ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πάρει "φωτιά" με τις νέες φωτογραφίες που μοιράστηκαν. Σε μια από αυτές τις στιγμές, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ποζάρει με ένα κομψό μπικίνι, χαμογελώντας ευτυχισμένη δίπλα στο σύζυγό της, Γρηγόρη Μόργκαν. Η φωτογραφία, που τραβήχτηκε σε μια από τις πανέμορφες παραλίες των Χανίων, δείχνει το ζευγάρι να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, γνωστή για την αγάπη της για τη φύση και τη θάλασσα, φαίνεται να ζει την απόλυτη ευτυχία σε αυτή τη νέα φάση της ζωής της. Οι φωτογραφίες προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια από θαυμαστές, οι οποίοι δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την ευτυχία του ζευγαριού. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image