Η βίλα φρούριο του Νίκολας Κέιτζ στους Αγίους Θεοδώρους

Η βίλα φρούριο του Νίκολας Κέιτζ στους Αγίους Θεοδώρους
Τον τελευταίο ενάμιση μήνα, ο διάσημος ηθοποιός Νίκολας Κέιτζ έχει "κρυφτεί" στους Αγίους Θεοδώρους, επιλέγοντας μια πολυτελή βίλα-φρούριο για την παραμονή του στην Ελλάδα. Η απόφαση του Κέιτζ φαίνεται να έχει καταπλήξει τόσο τους κατοίκους όσο και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, που αναζητούν διακαώς στιγμές και φωτογραφίες του σταρ. Κατά τις παραμονές του στην Ελλάδα, ο Κέιτζ έχει καταφέρει να αποφεύγει τον τύπο και να διατηρεί την ιδιωτικότητά του σε υψηλά επίπεδα.
 
Η βίλα, που θυμίζει φρούριο, διαθέτει εντυπωσιακές ανέσεις και αυξημένα μέτρα ασφαλείας, εξασφαλίζοντας την απομόνωση που επιθυμεί ο ηθοποιός. Η παραμονή του στην χώρα μας έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία ο Κέιτζ επιδιώκει να ξεφύγει από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή η επιμονή στην ιδιωτικότητα έχει δημιουργήσει ένα μυστήριο γύρω από την παρουσία του στην Ελλάδα, προκαλώντας ενδιαφέρον και περιέργεια. Η επιλογή των Αγίων Θεοδώρων δείχνει ότι ο Κέιτζ αναζητούσε έναν προορισμό που συνδυάζει την φυσική ομορφιά με την ηρεμία, μακριά από τους παραδοσιακούς τουριστικούς προορισμούς. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image