Πώς ο Θάνος Μπίρκος απαντά στα σχόλια του κόσμου για τα κιλά του

Πώς ο Θάνος Μπίρκος απαντά στα σχόλια του κόσμου για τα κιλά του
Καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή της Νάνσυς Παραδεισανού βρέθηκε ο Θάνος Μπίρκος και μίλησε για τα σχόλια που έχει δεχθεί για τα κιλά του. Ο ηθοποιός αποκάλυψε πώς απαντάει όταν του λένε να κάνει δίαιτα. «Σχεδόν κάθε μέρα ακούω σχόλια για το βάρος μου,» είπε ο Μπίρκος. «Η καλύτερη απάντησή μου είναι να αγνοώ τα αρνητικά σχόλια και να επικεντρώνομαι στην υγεία και την ευημερία μου. Προτιμώ να ζω με τρόπο που με κάνει ευτυχισμένο παρά να υποκύπτω στις πιέσεις των άλλων».
 
Πρόσθεσε ότι η κοινωνία συχνά έχει στερεότυπα σχετικά με το ιδανικό σώμα και το πώς πρέπει να δείχνει. Ο Μπίρκος υπογράμμισε ότι η αυτοεκτίμηση και η αποδοχή του εαυτού του είναι πιο σημαντικά από τα πρότυπα ομορφιάς που προβάλλονται στα μέσα ενημέρωσης. «Είμαι εδώ για να πω σε όλους ότι το να αγαπάς τον εαυτό σου και να είσαι ευχαριστημένος με ό,τι έχεις είναι το κλειδί για την ευτυχία», δήλωσε. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image