Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Από το Bodrum στη Σμύρνη... χωρίς διαβατήριο

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Από το Bodrum στη Σμύρνη... χωρίς διαβατήριο

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου βρέθηκε αντιμέτωπη με μια απρόσμενη κατάσταση όταν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της από το Bodrum στη Σμύρνη, έχασε το διαβατήριό της. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, που είχε προγραμματίσει μια σύντομη απόδραση στην Τουρκία, αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει τη γραφειοκρατία και τις τοπικές αρχές προκειμένου να συνεχίσει το ταξίδι της.

Η απώλεια του διαβατηρίου και η αντίδραση της Ναυσικάς

Η Παπαγιωτακοπούλου, γνωστή για την ψυχραιμία και το χαμόγελό της, δεν άφησε την απώλεια να επισκιάσει το ταξίδι της. Αμέσως αποφάσισε να απευθυνθεί στις τοπικές αρχές και ζήτησε βοήθεια από τις ελληνικές προξενικές αρχές στη Σμύρνη. Το προσωπικό του προξενείου βοήθησε την Ναυσικά να προχωρήσει στην έκδοση προσωρινού ταξιδιωτικού εγγράφου.

Επανέναρξη του ταξιδιού και τα σχέδια της Ναυσικάς

Μετά από διαδικασίες που διήρκησαν μερικές ώρες, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κατάφερε να εξασφαλίσει τα έγγραφα και να συνεχίσει το ταξίδι της στη Σμύρνη. Παρά την ταλαιπωρία, η Ναυσικά παραμένει ενθουσιασμένη για το υπόλοιπο των διακοπών της, δηλώνοντας ότι τέτοιες καταστάσεις προσθέτουν χρώμα στις εμπειρίες μας.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image