Μαριέττα Χρουσαλά: Στιγμές στη Μύκονο με την κόρη της

Μαριέττα Χρουσαλά: Στιγμές στη Μύκονο με την κόρη της

Η Μαριέττα Χρουσαλά αποφάσισε να περάσει μέρος του καλοκαιριού της στη μαγευτική Μύκονο, συνοδευόμενη από την αγαπημένη της κόρη. Η παρουσία τους στο νησί δεν πέρασε απαρατήρητη, με τους παπαράτσι να καταγράφουν κάθε τους βήμα.

Ώρες στην παραλία με στιλ

Ένα από τα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν ήταν η εμφάνισή τους στην παραλία με machy machy μαγιό. Η Μαριέττα και η κόρη της έδειξαν το ιδιαίτερο δέσιμό τους και τράβηξαν τα βλέμματα με τα όμοια μαγιό τους, που αναδείκνυαν το καλοκαιρινό τους στιλ.

f20c89e258e84e44afdfdf4b1dda7daf

Απολαμβάνοντας το ελληνικό καλοκαίρι

Η Μαριέττα δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από τις στιγμές τους στο νησί. Οι εικόνες τους δίπλα στη θάλασσα, με φόντο τα γαλανά νερά της Μυκόνου, μαρτυρούν την απόλυτη χαλάρωση και απόλαυση του ελληνικού καλοκαιριού.

Η σχέση της Μαριέττας με την κόρη της είναι κάτι που δεν κρύβεται. Οι δύο τους φαίνονται αχώριστες και απολαμβάνουν κάθε στιγμή μαζί. Αυτές οι στιγμές στη Μύκονο απέδειξαν ακόμα μια φορά πόσο ξεχωριστός είναι ο δεσμός μητέρας και κόρης.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image