Ο Παύλος Κοντογιαννίδης ξεσπά on air για το σπίτι του

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης ξεσπά on air για το σπίτι του

Ο ηθοποιός Παύλος Κοντογιαννίδης βρέθηκε σε μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή όταν εμφανίστηκε στην τηλεόραση και αναφέρθηκε στην εμπειρία του από τις τελευταίες φυσικές καταστροφές που έπληξαν τη χώρα μας. Με ζωντανή σύνδεση από το σπίτι του, ο γνωστός ηθοποιός περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μαζί με την οικογένειά του.

«Πρέπει να εκτιμήσουμε την ασφάλεια των σπιτιών μας»

Σε μια συγκινητική δήλωση, ο Παύλος Κοντογιαννίδης είπε: «Να πούμε ότι είμαστε χαρούμενοι επειδή σώσαμε το σπίτι;», τονίζοντας την ανάγκη να εκτιμούμε την ασφάλεια και την ακεραιότητα των σπιτιών μας. Η δήλωσή του αυτή προκάλεσε έντονη συγκίνηση και ανταπόκριση από το κοινό.

Η δύναμη της οικογένειας και της αντοχής

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης ανέφερε επίσης τη σημαντικότητα της οικογένειας σε τέτοιες περιπτώσεις. «Είναι σε αυτές τις στιγμές που κατανοείς πόσο δυνατή είναι η οικογένεια και η αντοχή της».

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image